Stihl Motorsåg, MSA 300 (exkl. batteri)

  • 7,672.00 SEK

Produkten är tyvärr slutsåld :(

Artikelnummer: MA022000034
Leverantör: Stihl
Dela

STIHL MSA 300 är den första batterimotorsågen, som STIHL utvecklat, speciellt för professionellt arbete. Den fulla effekten på 3,0 kW uppnås med det mycket starka batteriet AP 500 S, speciellt framtagen till denna motorsåg och omsätts till en imponerande kedjehastighet på 30 m/s. Tillsammans med kedjan STIHL .325", RS Pro och svärdet Light 04 ger det hög skäreffekt och sänkt vikt. Ytterligare en fördel vid professinellt arbete med STIHL MSA 300 är den väderoberoende och robusta konstruktionen. STIHL antivibrationssystem reducerar vibrationerna och avlastar både muskler och leder.

För att underhåll och rengöring av batterisågen MSA 300 skall gå så enkelt och smidigt som möjligt, är det mycket enkelt att komma åt filtret via serviceluckan. Som första STIHL motorsåg är STIHL MSA 300 utrustad med en kontrolldisplay för driftsstatus och meddelande, där du kan avläsa alla viktiga data om sågen. Den är dessutom förberedd för att integreras med STIHL Smart Connector 2 A.

Samtliga batterimaskiner i STIHL AP-systems är utvecklade för professionell användning oavsett väderförhållande. Batterisågen har dessutom också ett väl beprövat strilvattenskydd. STIHL MSA 300C-O har förutom att den genomgått nogranna interna strilvattentester också certifierats enligt skyddsklass IPX4

Bekvämt arbete: STIHL MSA 300 C-O är utrustad med en oljesensor

Fälla, kvista och kapa upp små till medelstora träd: Med STIHL batterisåg MSA 300 C-O går arbetet både enkelt och bekvämt för landskapsarkitekter, skogsproffs och offentlig förvaltning. 3 Driftsprogram (Eco, fällning och kvistning) konfigurerar motorsågen efter aktuell uppgift. Dessutom mäter oljesensorn hela tiden hur mycket kedjeolja som finns kvar vilket ytterligare effektiviserar arbetet.


Tekniska dataVärde
Ljudeffektnivå dB(A) 1)104
Ljudtrycksnivå dB(A) 2)93
Märkspänning V36
Svärdslängd cm35-40
Vibrationer vänster/höger m/s² 3)2,6/2,8
Vikt kg 4)5,4


* AP 500 BATTERI & LADDARE BESTÄLLS SEPARAT