Stiga Gräsklippare, Multiclip 547 E S KIT (Batterimaskin)

  • 9,690.00 SEK
Artikelnummer: 298472058/ST1
Leverantör: Stiga
Dela

Batteridriven gräsklippare med Fulcrum-styre. Dess innovativa centralmekanism gör det enkelt att ställa in arbetshöjd och arbetsposition, även under klippning. Eftersom det kan vinklas ut upp till 25° från klippkåpan på vänster sida, kan du enkelt klippa ända fram till och under häckar och murar utan att du blir repad av t.ex. kvistar och grenar.


Med ett centralt placerat reglage kan du enkelt justera klipphöjden på den 45 cm breda klippkåpa för bästa resultat. Gräsklipparen är även utrustad med innovativa STIGA Multiclip-funktionen, vilket ger en imponerande mulchingprestanda. Att klippa gräset i små, fina bitar är ett bra sätt att ge näring till gräsmattan och bidrar till god och frodig tillväxt. Genom att använda multiclip slipper du också besväret med att samla upp gräsklippet.


Batterigräsklipparen är manövrerbar och byggd för att hålla, och du kan vara säker på att den främre stötfångaren skyddar klippkåpan mot stötar och repor. Det finns också ett transporthandtag som gör gräsklipparen lättare att bära och att lyfta för rengöring på undersidan. När du är klar för dagen roterar du bara styret 180° för enkel förvaring av gräsklipparen.

(Batteri ingår)