Husqvarna Robotgräsklippare, AM 105

  • 8,880.00 SEK

Produkten är tyvärr slutsåld :(

Artikelnummer: 9676454-21
Leverantör: Husqvarna
Dela

Kompakt robotgräsklippare med tre hjul, för effektiv klippning av öppna gräsytor. Lämplig för mindre gräsytor på upp till 600 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 25%. Lätt att använda och erbjuder möjlighet till personliga inställningar. Robotgräsklipparen kan laddas fullt på 50 minuter och ger 70 minuters skärtid innan den automatiskt återgår till laddstationen för att ladda upp.

Klipparen är lätt att använda, underhålla och installera. Inställningspanelen kan programmeras för att passa olika trädgårdar och preferenser och har även en timer för att programmera hur länge och när din Automower ska klippa gräsmattan. 105 robotklipparen levereras också med ett unikt klippsystem som innehåller monterade blad och en skärplatta för låga energikonsumtioner och effektiv drift.

Tillbehör inkluderar ett stöldskyddslarm som tjuter om roboten avlägsnas från sitt klippområde, PIN-kodlås, nollutsläpp och väderbeständighet så att din klippare kan fungera i dåliga väderförhållanden. Inte bara detta utan 105 Automower levereras med lyft- och lutningssensorer som stänger av strömmen till knivarna vid en tippad eller lyft gräsklippare. Robotgräsklipparen håller en låg ljudnivå vilket håller grannar och familjen lyckliga.