HUSQVARNA CEORA
Högpresterande robotmodell för klippning av stora ytor, med Husqvarna EPOS™ teknologi. Systematisk precisionsklippning för optimerad flexibilitet och skräddarsydd funktionalitet inom virtuella gränser. Hanterar mycket stora ytor som flera fotbollsplaner, golfbanor, hotell, företag eller kommunala anläggningar. Levererar ett professionellt resultat på gräsmattan, fungerar tyst och utan utsläpp under användning.

HUSQVARNA 550 EPOS
Robotgräsklippare utformad för professionell användning. Fullt utrustad modell med Husqvarna EPOS™-vägledning med transportvägar, AppDrive och exakt områdeshantering. Med virtuella gränser kan du definiera flera arbetsområden med olika inställningar samt ställa in tillfälliga uppehållszoner. Hanterar alla typer av gräsmattor, navigerar i smala passager och hanterar sluttningar upp till 45% (24 °) med perfekt klippresultat - även i regniga förhållanden.

SVERIGES FÖRSTA CEORAINSTALLATION

Södermalms hade den stora äran att vara fört i Sverige med att driftsätta den nya Husqvara Ceoran under våran 2022 ute i Värmdö. 

Här får ni följa med under den historiska dagen.

SÄSONGEN ÄR ÖVER FÖR SVERIGES FÖRSTA CEORA

Södermalms begav sig under hösten ut till Sveriges första Ceora för att plocka in roboten på vinterförvaring i vår egna verkstad.  Samtidigt så satt vi oss ned med gruppledaren för Idrott & Friluftsenheten i Värmdö Kommun för att höra deras tankar efter första säsongen med den nya teknologin.

Här får ni ta del av det samtalet.

FEEDBACK FRÅN BEFINTLIGA KUNDER

"Vi har aldrig haft så pass välskötta fotbollsplaner som vi haft den här sommaren. Ett stort plus är att roboten frigör tid för den fysiska personalen att göra annat."

- Thomas, Värmdö Kommun

"Att komma till idrottsplatsen på morgonen och mötas av två nyklippta fotbollsplaner är väldigt uppskattat. De som bor i närheten är också mycket glada över att det sköts så ljudlöst."

- Per, Djurö-Vindö IF