Pellenc, Airion 3

  • 7,600.00 SEK
Artikelnummer: 57217
Leverantör: Pellenc
Dela

Denna batteridrivna lövblås är med i proffssegmentet bland batteridrivna produkter. För sin vikt på endast 2,5kg är den kraftfull, dock kan man inte jämföra den med de största ryggburna bensin lövblåsarna än. Men denna är smidig och perfekt för underhåll och städ.

Pellenc har kommit långt i sin IP klassning och denna lövblås är IP54 klassad vilket innebär att den är regntålig. Pellenc 1200 och 1500 batterier som vi rekommenderar till Pellenc Lövblås är också IP54 klassade och därmed regntåliga.

Med Pellenc 1500 batteriet kan Airion 3 köras upp till 6 timmar på en laddning.

Airion 3 är med sina nya uppdateringar samt IP54 klassificering konstruerad för att klara av tuffa förhållanden i alla väder. Den perfekt balansen under användning gör att Airion 3 kan användas i flera timmar utan man tröttnar eller att det uppstår spänningar i handleden. Med en vikt av endast 2,5 kg och en effektiv dragkraft på 17,5 N klarar Airion 3 behovet hos de flesta professionella användare. Airion 3 kommer bäst till sin rätt i tätorter, nära ljudkänsliga områden samt i parker och trädgårdar. Uppdaterade Airion 3 har även förbättrats med förstärkt plast vid röranslutningen samt insug.

Snabbkoppling.
Förstärkt plast vid röranslutningen samt insug.
Återstående kapacitet i LCD displayen.


Totalvikt 2,5 kg.
Effektiv dragkraft på 17,5 N.
Luftflöde på 920 m3/h.
IP54 klassad med fläkt i magnesium.

Längre hållbarhet = bättre förtjänst.
Batteriet kan användas till andra verktyg.
Minimalt underhåll.
Batterikapacitet i lättåtkomlig display

Airion 3 bibehåller perfekt balans oavsett hastighet.
Skonsam mot handleder och armar.
Snabbkoppling till batteri
Ljudnivå på endast 79 dB.
NOLL utsläpp är ett bra miljöval.