Husqvarna Robotgräsklippare, AM 435X AWD

  • 46,640.00 SEK

Produkten är tyvärr slutsåld :(

Artikelnummer: 9678533-21
Leverantör: Husqvarna
Dela

Husqvarna Automower 435X AWD - en pionjär på robotmarknaden. En modell med fyrhjulsdrift som enkelt sköter gräsmattor på upp till 3,500 m², som klarar hinder, tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Robotklipparen har X-line design och unikt ledat chassi för utmärkt manövrerbarhet. Utrustad med Automower Connect.

  • Arbetskapacitet: 3500 m² ±20%
  • Maximal lutning inom arbetsområdet: 70 %
  • Upplevd ljudnivå: 60 dB(A)

Alla Automower-modeller har en hög säkerhetsnivå. Det börjar med den hållbara konstruktionen, där gummidämpare, tillförlitliga kullager och borstlösa motorer är viktiga delar. Under arbetet känner Automower automatiskt av föremål och undviker krockskador.

Knivarna är inte fasta utan rörliga – och de fälls direkt in i knivdisken när de vidrör ett föremål. Eventuell obalans i klippsystemet (som orsakas av att knivarna inte monterats korrekt) upptäcks automatiskt.

Automower kommer att trivas lika bra med din trädgård som med dina grannar. Den håller gräsmattan i bra skick med minimal energiåtgång, den kräver ingen bensin eller olja och det blir inga utsläpp eller avgaser. Automower har även marknadens lägsta upplevda ljudnivåer.

Klippningen från de rakbladsvassa knivarna förbättrar gräsets naturliga tillväxt och kvalitet. Gräsklippet hamnar på marken som gödning, så ju längre gräsklipparen är ute och jobbar, desto friskare blir gräsmattan. Helt enkelt det naturliga sättet att klippa gräsmattan på – både idag och imorgon.

Husqvarna X-Line är vår mest utvecklade och avancerade serie av Automower, designad för dig som vill ha en robotklippare med smarta lösningar i det absoluta toppskiktet. Dessa robotklippare är utrustade med X-Line-funktionspaketet, inklusive Automower Connect med GPS-stöldspårning, GPS-assisterad navigering, LED-strålkastare, främre gummistötfångare och X-Line karossdesign.